BENVINGUTS CONSULTORA DE GUIÓ GUIONS LLIBRES DOCÈNCIA   

 

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

 

A la UPF, imparteixo imparteixo l'assignatura de Taller de guió cinematogràfic i tutoritzo els Treballs de Final de Carrera de Guió del Grau en Comunicació Audiovisual.

 

M'he doctorat en Comunicació Social al Departament de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra.
La meva tesi, dirigida pel Dr. Xavier Pérez Torío (UPF), analitza la pervivència del model narratiu clàssic en el cinema independent dels Estats Units des d'una perspectiva neuropsicològica.
A inicis del segle XXI, s'observa que s'ha creat una codependència entre el cinema independent americà i la indústria de Hollywood, de tal manera que l'objectiu de la tesi ha estat investigar si segueixen persistint alguns elements essencials de la narrativa clàssica que han permès a certes pel·lícules independents ser fàcilment absorbides i distribuïdes per Hollywood.
A través d'una perspectiva neurocientífica particularment centrada en la psicologia cognitiva i partint d'una base intrínsecament vinculada a la narratologia, hem buscat aquells elements claus en el processament emocional i cognitiu del cervell, per comprendre quins són aquests components fonamentals de la narrativa clàssica que han perviscut amagats sota les complexes mecàniques narratives de pel·lícules d'alguns dels autors independents americans contemporanis.

       

 

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

 
A la URL, imparteixo l'assignatura de Teoría de Guió a tercer de Comunicació Audiovisual. També dono classes magistrals sobre Guió Avançat i en faig seguiment dels seus projectes al Màster Universitari en Ficció en Cinema i Televisió. Producció, Guió i Realització.
     

CAT CAST ENG
      Poseu-vos en contacte amb mi a:     mgraurafel@gmail.com
       
Copyright © 2019 Marta Grau Rafel / Disseny M.R.NY